КОНТАКТ: info@temato.mk

Темато ДОО е фирма која се занимава со проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење и вентилација на енергетско-ефикасни објекти.

ЗА НАС

Темато ДОО е фирма која се занимава со проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење и вентилација на енергетско-ефикасни објекти.

 

Во текот на нашето досегашно постоење се стекнавме со огромно искуство во изнаоѓање на иновативни решенија за различните потреби на инвеститорите, како за деловни објекти, така и за индивидуални домови. Ова искуство ни овозможува исполнување на сите барања на нашите клиенти со зачувување на висок квалитет и изнаоѓање на одлични решенија. ​

 

Темато ДОО има лиценца А за изведувач на градби од прва категорија, и е носител на сертификатот ISO 3834-2. Нашиот тим се состои од високо квалификуван инженерски кадар со овластувања А и Б за изведба од машинство, овластувања А и Б за изработка на проектна документација од машинство, за надзорен инженер од машински и овластување за ревизија на проектна документација од машинство. ​

 

Темато располага со 7 ВКВ заварувачи сертифицирани со А-тести и возен парк кој се состои од 3 патнички, 3 товарни возила (пикап), камион и камион дигалка.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

Греење и ладење
 • Останати објекти: Хотел “Вабo” – Штип, Мекиците на стража” – Скопје, Административно - деловен објект "Синтек", Хотел “Панорама” – Крушево, Станбена зграда за домување na ул. Пиринска; Здравје Радово – Струмица, Дом на МВРВ и Архив – Куманово, O.У. Капиштец – Скопје, Фабрика ЕАМ – Штип, Станбен Комплекс “Александрија” – Скопје, ХЕЦ 277 Воденишница - Струмица, БЕГ - Вреловод С1.120 ул.Новопроектирана 4, БЕГ - Вреловод С1.120 на бул.3та Македонска Бригада, Скопје, БЕГ - Дислкација на дел од дистрибутивен вреловод на улица Лондонска, Станбена зграда за домување, ул. Костурски херои – Скопје, БЕГ - Изградба на вреловод В1.230.160.040. на ул. Костурски Херои...

 • Вентилација и климатизација
 • Останати објекти: Хотел “Вабo” – Штип, Мекиците на стража” – Скопје, Административно - деловен објект "Синтек", Хотел “Панорама” – Крушево, Станбена зграда за домување na ул. Пиринска; Здравје Радово – Струмица, Дом на МВРВ и Архив – Куманово, O.У. Капиштец – Скопје, Фабрика ЕАМ – Штип, Станбен Комплекс “Александрија” – Скопје, ХЕЦ 277 Воденишница - Струмица, БЕГ - Вреловод С1.120 ул.Новопроектирана 4, БЕГ - Вреловод С1.120 на бул.3та Македонска Бригада, Скопје, БЕГ - Дислкација на дел од дистрибутивен вреловод на улица Лондонска, Станбена зграда за домување, ул. Костурски херои – Скопје, БЕГ - Изградба на вреловод В1.230.160.040. на ул. Костурски Херои...

 • Енергетски објекти
 • Останати објекти: Хотел “Вабo” – Штип, Мекиците на стража” – Скопје, Административно - деловен објект "Синтек", Хотел “Панорама” – Крушево, Станбена зграда за домување na ул. Пиринска; Здравје Радово – Струмица, Дом на МВРВ и Архив – Куманово, O.У. Капиштец – Скопје, Фабрика ЕАМ – Штип, Станбен Комплекс “Александрија” – Скопје, ХЕЦ 277 Воденишница - Струмица, БЕГ - Вреловод С1.120 ул.Новопроектирана 4, БЕГ - Вреловод С1.120 на бул.3та Македонска Бригада, Скопје, БЕГ - Дислкација на дел од дистрибутивен вреловод на улица Лондонска, Станбена зграда за домување, ул. Костурски херои – Скопје, БЕГ - Изградба на вреловод В1.230.160.040. на ул. Костурски Херои...

 • ВРВ системи, Солари, Топлински подстаници
 • Останати објекти: Хотел “Вабo” – Штип, Мекиците на стража” – Скопје, Административно - деловен објект "Синтек", Хотел “Панорама” – Крушево, Станбена зграда за домување na ул. Пиринска; Здравје Радово – Струмица, Дом на МВРВ и Архив – Куманово, O.У. Капиштец – Скопје, Фабрика ЕАМ – Штип, Станбен Комплекс “Александрија” – Скопје, ХЕЦ 277 Воденишница - Струмица, БЕГ - Вреловод С1.120 ул.Новопроектирана 4, БЕГ - Вреловод С1.120 на бул.3та Македонска Бригада, Скопје, БЕГ - Дислкација на дел од дистрибутивен вреловод на улица Лондонска, Станбена зграда за домување, ул. Костурски херои – Скопје, БЕГ - Изградба на вреловод В1.230.160.040. на ул. Костурски Херои, Деловно – административен објект ИТД - Скопје...

 • КОНТАКТ

  ТЕМАТО ДОО

  Адреса: ул. "Фрањо Клуз" бр. 4/1-105

  Р. Македонија

  E-mail: info@temato.mk


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  TEMATO

  КОНТАКТ ФОРМА